Othello en Go Toernooi in Gouda

Op zondag 31 augustus in in het BJB de Hoog een Othello en Go toernooi. Het Othello toernooi is het 16e open Nederlands Kampioenschap (16th Open Dutch Othello Championships). Meer informatie vind je op de site van Othello Nederland.

Het Go toernooi is gebaseerd op de Leidse wortelformule. Speel tegen zoveel mogelijk verschillende tegenstanders (doorlopende loting) en bepaal samen met je tegenstander de bedenktijd (15-30 minuten). Er wordt gespeeld met gereduceerde handicap (min 1 graad), zwakker dan 10e kyu min 2 graden, en mogen kiezen of ze 13×13 of 19×19 spelen – iedereen is welkom! Aanmelding vooraf is niet nodig.

Beide toernooien worden gehouden in het Biljart en Denksportcentrum de Hoog in Gouda. Dit centrum viert zijn eerste verjaardag en vormt de thuisbasis van GoGo (Go Vereniging Gouda). Om 10:30 wordt gestart met spelen.

Het adres is Nieuwe Gouwe Oostzijde 11b, 2801 SB, GOUDA.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: