Nieuwjaarstoernooi 2018

Zaterdag 6 januari houden we het jaarlijkse GHG nieuwjaarstoernooi. Vorig jaar deden we dat in Gouda, dit jaar weer in Alphen. We spelen van 10:00 tot 17:00. Het toernooi zal opgezet worden volgens het Zwitsers systeem waarbij na iedere partij punten worden toegekend aan de spelers: de winnaar krijgt meer punten dan de verliezer. De spelers met de punten die het dichtst bij elkaar liggen moeten tegen elkaar spelen. Door deze indeling speel je sneller tegen iemand van gelijke sterkte en zal het toernooi dus altijd interessant blijven voor iedereen.

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier. Geef eventuele dieëtwensen graag van te voren door zodat we daar rekening mee kunnen houden. De verwachtte lunchkosten liggen tussen de 8 en 10 euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: